Advert Module not showing up after quickstart impo

Advert Module not showing up after quickstart impo was created by Faruque Amin

I installed the JCUltimate quickstart and every time I click on the advert tab on the backend, nothing loads. All blank white screen. Please help
4 years 1 week ago#7359

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Replied by Super User on topic Advert Module not showing up after quickstart impo

Hi Amin,
Thanks for contacting JomClassifieds.
This issue may be due to AD BLOCK extension that you have installed in your browser. Kindly disable it and check your ads page.

Thanks .
The following user(s) said Thank You: Faruque Amin
4 years 1 week ago#7360

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Replied by Faruque Amin on topic Advert Module not showing up after quickstart impo

Worked like a charm. Also, how i make mod_jomclassifieds_adverts stay on all pages?
4 years 1 week ago#7361

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Replied by Super User on topic Advert Module not showing up after quickstart impo

Dear Customer,

Kindly follow the instructions to assign mod_jomclassifieds_adverts to stay in all pages.
Login to administrator Goto --> Extensions --> Modules --> mod_jomclassifieds_adverts(Recently posted) --> Menu Assignment --> Module Assignment --> On all pages and save.

Kindly mail to This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. if you have any queries.

Thanks
4 years 1 week ago#7363

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.147 seconds

Contact us

  No.2/A, Venkateshwara Nagar,
1st Main Road, 100 Feet Road, SBM Towers, Velachery,Chennai - 600 042,India.
 admin@jomclassifieds.com
 skype.jomclassifieds
Copyright © 2013-2021 Jomclassifieds.com. All rights reserved. The Joomla! name, and logo are used under a limited license granted in the United States and other countries.