Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: Issue using Module Class Suffix

Issue using Module Class Suffix 2 years 4 months ago #3252

  • Piero Pavan
  • Piero Pavan's Avatar
  • Offline
  • Senior Boarder
  • Posts: 54
  • Thank you received: 1
  • Karma: 0
Hi staff!
I'm having issue when I add some value inside Module Class Suffix field in the Advert Module.
Leaving field empty it's working.
Adding some value all ads come vertical instead of horizontal.
Do you noticed it?
I'm using latest versions of YooTheme Templates.
I tried different templates but I get always same trouble.
I tried it both Joomla 2.5 and Joomla 3.3, same result.
Can you verify and help me?
Thanks
The administrator has disabled public write access.

Issue using Module Class Suffix 2 years 4 months ago #3258

  • Super User
  • Super User's Avatar
  • Offline
  • Administrator
  • Posts: 2756
  • Thank you received: 291
  • Karma: 40
Kindly add the value after a space. For example if you add "test", just add it as " test".

If still you have issues, kindly send your site URL and Joomla admin username and password to This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . So that we will check and update you.

Thanks.
The administrator has disabled public write access.
The following user(s) said Thank You: Piero Pavan

Issue using Module Class Suffix 2 years 4 months ago #3267

  • Piero Pavan
  • Piero Pavan's Avatar
  • Offline
  • Senior Boarder
  • Posts: 54
  • Thank you received: 1
  • Karma: 0
Perfectly working now! Thanks.
The administrator has disabled public write access.
Time to create page: 0.233 seconds