Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: Captcha is not working

Captcha is not working 1 year 6 months ago #5301

  • Pablo
  • Pablo's Avatar
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Posts: 12
  • Karma: 0
Hi,

I set up the Google reCaptcha keys in the component configuration, I also used the same keys in other component and it is working ok.

However, at "Contact" form, the captcha is not showing...of course, when I press the "send" button, I get a message that Captcha value is not valid.

I'd need this feature working, since I was tired of those fu**** russian hackers sending spam through my site

Thanks!!
The administrator has disabled public write access.

Captcha is not working 1 year 6 months ago #5302

  • Super User
  • Super User's Avatar
  • Offline
  • Administrator
  • Posts: 2759
  • Thank you received: 292
  • Karma: 40
Kindly send your site URL and Joomla admin username and password to This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . So that we will check and update you.

Thanks.
The administrator has disabled public write access.

Captcha is not working 1 year 1 month ago #5932

I have exactly the same problem.
The administrator has disabled public write access.

Captcha is not working 1 year 1 month ago #5938

  • Super User
  • Super User's Avatar
  • Offline
  • Administrator
  • Posts: 2759
  • Thank you received: 292
  • Karma: 40
Kindly send the following details to This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . So that we will check and fix it.

1. Your site URL.
2. Joomla admin username and password.
3. FTP details.

Thanks.
The administrator has disabled public write access.

Captcha is not working 9 months 3 weeks ago #6167

I have this exact problem. Is it not easier to post a fix for the problem rather than fixing it for everyone?
The administrator has disabled public write access.

Captcha is not working 9 months 3 weeks ago #6168

  • Super User
  • Super User's Avatar
  • Offline
  • Administrator
  • Posts: 2759
  • Thank you received: 292
  • Karma: 40
Actually it is not Jomclassifieds component issue. It is your template causing the issue. Kindly check the below forum thread.

www.joomlashine.com/forum/35-jsn-epic/14...g-in-k2-registration

For further queries, please contact us.

Thanks.
The administrator has disabled public write access.
Time to create page: 0.284 seconds