Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: Firefox and IE problem

Firefox and IE problem 2 months 2 weeks ago #6910

  • Geoffrey
  • Geoffrey 's Avatar
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Posts: 7
  • Karma: 0
A few days ago i started having problems which I'm pretty sure is jclassifieds related. Had a quick look at the demo here and it's behaving similarly in FF.

Links arent working - opening new page with a dot in the centre (same as demo here) for starters. Carousal on main and Classifieds page does the same when I try to open a link.

Have a link in png in a mod on the main page pointing to Add Listing and the png stopped showing in FF and IE ..... but shows in chrome

Site is www.aussieprospector.com.au/classifieds
The administrator has disabled public write access.

Firefox and IE problem 2 months 1 week ago #6915

  • Super User
  • Super User's Avatar
  • Offline
  • Administrator
  • Posts: 2765
  • Thank you received: 292
  • Karma: 40
Dear Customer,

Sorry for the inconvenience. But we double checked your site in FF and IE where we didn't get any issues. Kindly let me know the exact browser version and OS that you are using. So that we will check and update you.

Thanks.
The administrator has disabled public write access.

Firefox and IE problem 2 months 1 week ago #6916

  • Geoffrey
  • Geoffrey 's Avatar
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Posts: 7
  • Karma: 0
Thx for looking at that.
All fixed - FF was the problem, I did a complete reinstall and that fixed it! Not sure why IE had what looked to be the same prob - doesnt happen now.
The administrator has disabled public write access.
Time to create page: 0.204 seconds